Te koop: Pykeswegje 1, Goes


Het huis waar Hans Warren vanaf 1957 tot aan zijn dood woonde, aan het Pykeswegje te Goes, staat te koop. Kijkdagen zijn 25 augustus en 1 september, van 16.00 tot 17.30 uur.
(Met dank aan Dora Hubrechsen uit Middelburg)

De woning wordt aangeboden via Makelaardy Faasse & Fermont B.V., die het huis op www.funda.nl als volgt karakteriseert: Aan de rand van Goes op een schitterende locatie gelegen vrijstaande boerenwoning. Deze woning is omstreeks 1845 gebouwd, verkeert in matige staat van onderhoud en dient gerenoveerd c.q. verbouwd te worden. Indeling: Entree met trapopgang, deur naar inpandige berging, toilet en doucheruimte, eenvoudige keuken, tuinkamer. Vanuit de entree is er toegang naar de eetkamer met de originele bedsteden, zitkamer met deur naar inpandige schuur. Op de etage zijn er op dit moment 3 doorloopslaapkamers met bergruimte. Het pand biedt echter zeer veel mogelijkheden en is voor diverse doeleinden geschikt te maken. De perceelsoppervlakte is 2260 m² erfpachtgrond met een goede bezonning en veel privacy. Een uniek perceel op een schitterende plek.
Zie ook: Ons eerdere bezoek aan het verlaten huis van Warren en het interview met de familie Harinck, de buren van Warren aan het Pykeswegje.