“Zolang het duurt een eeuwigheid gelukkig” (NCRV)

Gina Rossing was al enige tijd op zoek naar de documentaire Zolang het duurt een eeuwigheid gelukkig, die in 1992 werd uitgezonden door de NCRV in de reeks Document. Ze meldt nu dat de video gewoon te bestellen is bij de NCRV. Volgens Gina is de documentaire prachtig en zou elke Hans Warren fan hem moeten hebben:

Het is zo fantastisch om Hans te horen praten op de dijk bij Borselle, of in zijn huis aan het Pijkeswegje. Ze gaan ook met hem naar Parijs, natuurlijk Pigalle, mooi opgenomen met flitsen van het leven op Pigalle (Arabische jongens). Veel komt aan de orde – ook al is het voor de liefhebber altijd te kort. Kavafis, Scarlatti, Flandrin, maar ook oesters eten samen met Mario (De heren zijn smulpapen). Natuurlijk mis je ook wel zaken (de vele reizen, de kunstverzameling, z’n activiteiten als recensent voor de P.Z.C.), maar ik ben heel erg blij dat ik deze band in mijn bezit heb.

Wie geïnteresseerd is, kan de band voor 35 Euro bestellen via Toos Bodewes (tel. 035-6719498, e-mail toos.bodewes@ncrv.nl).